*MosesBrownToppingOff_Ron Simoneau: Ron Simoneau, *vice president of Shawmut Design and Construction, addresses the Moses Brown community standing in front of the new 36,000 square-foot Woodman Community and Performance Center during a topping off ceremony held on March 2 in Providence, RI.

Milestone Reached in Construction of New Community and Performance Center at Moses Brown School

*Construction on 36,000 square-foot center expected to be completed in the
fall*

*MosesBrownToppingOff_Crane: Ron Simoneau, *vice president of Shawmut Design and Construction looks on as a final beam is lowered by crane to top the roof of the new 36,000 square-foot Woodman Community and Performance Center at the Moses Brown School located in Providence, RI.
*MosesBrownToppingOff_Crane: Ron Simoneau, *vice president of Shawmut
Design and Construction looks on as a final beam is lowered by crane to top
the roof of the new 36,000 square-foot Woodman Community and Performance
Center at the Moses Brown School located in Providence, RI.

Providence, R.I. – March 7, 2016 – Members of the Moses Brown School
community joined together with the Shawmut Design and Construction project
team for a “topping off” ceremony held on March 2. The final beams were
placed on the new 36,000 square-foot Woodman Family Community and
Performance Center, which is connected to the Walter Jones Library at the
center of Moses Brown’s 33-acre campus located in Providence, Rhode Island.

Designed by Durkee, Brown, Viveiros & Werenfels Architects, the multi-use
facility will feature a main hall capable of holding 540 people for musical
theater performances, exhibitions, workshops and many other school and
community activities. The center will also include a café, circulation
space, classrooms, theater support space, and an outdoor gathering space.
It will also house the campus’ new central heating plant in the basement.

“It was a great pleasure to share in the topping off ceremony with
students, faculty and the entire Moses Brown community,” said Ron Simoneau,
Vice President of Shawmut Design and Construction. “This marks a major
milestone for the project as we continue our construction on this
state-of-the-art learning and gathering facility.”

A complex renovation to the existing Walter Jones Library is included in
the scope of the project which will add a learning and resource center and
an archive storage and research facility to house 230 years’ worth of
artifacts, books, documents and photos collected by the school.

Shawmut Design and Construction broke ground on the project in June of
2015, has been able to work in the heart of an occupied campus and managed
to install foundations, structural steel and concrete slabs through the
challenging winter months. It is scheduled to be completed in the fall of
2016.

*About Shawmut Design and Construction:*

Shawmut Design and Construction is a national construction management firm
that builds exciting projects for distinguished clients. As an ESOP
(employee-owned) company, Shawmut’s main objective is delivering
exceptional, personalized service to clients. Project teams take the time
to truly listen to clients’ goals and concerns while implementing
comprehensive tools and services. Shawmut’s unique business model allows
project teams to better service clients by focusing their specialized
expertise within one of the following areas: academic, commercial,
corporate interiors, cultural and historic, healthcare and science, hotels,
restaurants, retail, and sports venues. Shawmut has offices located in
Boston, New York, Providence, New Haven, West Springfield, Las Vegas,
Miami, and Los Angeles. For more information, please visit www.shawmut.com.